Orehovec, Vinter, Kiš, Šimunović je odvjetničko društvo koje pruža stručnu i osobno usmjerenu pravnu pomoć domaćim i inozemnim klijentima u transakcijama, projektima i sporovima raznih vrsta, u svim pravnim područjima, s posebnim naglaskom na trgovačko pravo i pravo društava, bankarstvo i financije, stečajeve i restrukturiranja te nekretnine i građevinarstvo.

KONTAKT

Brzina našeg širenja odraz je povjerenja naših klijenata i predstavlja dokaz je da smo prepoznati kao pouzdan partner u rješavanju njihovih problema vezanih kako uz svakodnevno redovno poslovanje, tako i kao podrška u najsloženijim transakcijama i projektima. Vodilja našeg poslovanja jest pružiti uslugu na najvišem standardu, usmjerenu na brza, poslovna i praktična rješenja.

Vrijednosti i ciljevi

Naš cilj je uspjeh naših klijenata. U tome Vam pomažemo uslugama koje pružamo ne odstupajući od najviših etičkih i stručnih vrijednosti.

Izvrsnost

 

U razini kvalitete pružene usluge ne smije biti mjesta kompromisu. Svaku uslugu ispunit ćemo u cijelosti i na vrijeme, pružajući točan pravni savjet, po najvišim stručnim i etičkim standardima.

Stručnost

Stručnost naših djelatnika naš je ponos. Trudimo se biti upoznati s najširom i najnovijom sudskom praksom, kao i stručnom literaturom, kako bi Vam pružili točan i potpun pravni savjet.

Vjernost

Osnovna dužnost odvjetnika jest vjernost stranci. Zato je kod nas stranka uvijek na prvom mjestu.

Praktičnost

Usluga mora biti usmjerena na praktično rješenje u skladu s potrebama poslovanja naših klijenata.

Pouzdanost

Obveze koje preuzmemo uvijek ispunit ćemo u cijelosti i na vrijeme. Time iskazujemo poštovanje ukazanom povjerenju.

Ustrajnost

Ponekad ne postoje jednostavna i brza rješenja, no odustanak nikad nije opcija.

KARIJERE

Posvećeni smo stalnom rastu i razvoju našeg profesionalnog tima i vjerujemo da naš uspjeh počiva na vještini i predanosti naših ljudi. Ako se želite pridružiti našem timu kontaktirajte nas i pošaljite nam Vaš CV.
info@ovks.hr